Za iznajmljivaČE

Hrvatski
English
Deutch
český
Polski
Italiano
Français
Magyar
Svensk

 

Oglašavanje privatnog smještaja - apartmana i soba

UPIS / REGISTRACIJA APARTMANA I SOBA

 

Ako tražite informacije o mogućnosti dodatnog reklamiranja za naše postojeće korisnike, kliknite OVDJE! Ako još niste korisnik naših usluga, nastavite čitati dalje!

 

Zašto se oglašavati na turističkom portalu grada Makarska i Makarske rivijere - Makarska Online - koji se nalazi na adesama www.makarska-croatia.com i www.makarska.com.hr

 

 

Način suradnje je krajnje jednostavan. Kad postanete naš klijent, kreirat ćemo za Vas stranicu objekta u sklopu našeg postojećeg portala. Kad Vaš budući gost, posjetitelj naših Internet stranica, pronađe ponudu koja mu odgovara, on će direktno kontaktirati Vas kao iznajmljivača smještaja i dogovoriti detalje. Vaše kontakt informacije kao što su ime, adresa, telefon, e-mail i slično su vidljive na Internetu zajedno s podacima o samom smještaju.

 

Cijena - 40 Eura godišnje za objekt bez obzira na broj apartmana i soba

 

Cijena naših usluga je izrazito dostupna! Cijena je formirana za kompletan objekt bez obzira na broj apartmana i sobe i iznosi samo 40 Eura u trajanju od jedne godine, koja počinje teći danom uključenja Vaše ponude. Ova cijena je konačna i ne sadrži nikakve dodatne skrivene troškove ili provizije.

 

Ako smo Vas uspjeli zainteresirati za našu ponudu oglašavanja privatnog smještaja kontaktirajte nas putem obrasca, e-mail webmaster@makarska.com.hr ili na telefon 099 657 1124 radi dogovora o dolasku do Vas radi fotografiranja i popunjavanja obrasca s potrebnim informacijama.

 

UPIS / REGISTRACIJA APARTMANA I SOBA

 

Profesionalno fotografiranje apartmana i soba

 

Fotografija prodaje! Svima koji se bave marketingom i reklamom ova izjava je glavna zapovijed. Ali ona nije kompletna i trebala bi glasiti dobra fotografija prodaje. Loša fotografija odbija potencijalnog kupca (ili u Vašem slučaju gosta) i donosi više štete nego koristi. Današnjim razvojem foto tehnike većina ljudi posjeduje neku vrstu fotoaparata bilo da jeto mali kompaktni aparat, enrty-level dSLR ili čak i mobitel. Na žalost, to je dovelo do toga da dosta njih smatra sebe fotografima. Da, oni mogu ponekad napraviti relativno dobre fotografije koje će pokazivati rodbini i prijateljima, ali za ozbiljno poslovanje potrebno je angažiranje profesionalnog fotografa s znanjem, iskustvom i adekvatnom foto opremom koji će Vaše proizvode, odnosno apartmane i sobe, predstaviti u najboljem mogućem svjetlu. Ovdje možete viditi razliku između "fotografa" i profesionalnog fotografa. Napominjemo da se radi o istom apartmanu.

 

neki drugi "fotograf"
naše fotografije

Najgore od svega je to što se "fotograf" koji je napravio slike s lijeve strane nazvao "profesionalcem" i ove fotografije vrlo skupo naplatio.

 

Naš fotograf je višegodišnji profesionalac, fotoreporter, član strukovne udruge Zbor fotoreportera Hrvatske, te posjeduje foto-opremu vrijednu više od 40.000 kuna (ipak je malo skuplja od kompaktnog aparata ili mobitela)

 

I vi možete imati profesionalno snimljene fotografije za samo 20 Eura po apartmanu ili 15 Eura po sobi.

 

Cijena je izuzetno povoljna, te je ovo prilika koju ne smijete propustiti. Javite nam se putem obrasca, na e-mail webmaster@makarska.com.hr ili telefon 099 657 1124 radi dogovora o dolasku našeg fotografa.