Za iznajmljivaČE

Hrvatski
English
Deutch
český
Polski
Italiano
Français
Magyar
Svensk


 

Oglašavanje privatnog smještaja - apartmana i soba

UPIS / REGISTRACIJA APARTMANA I SOBA

 

Ako tražite informacije o mogućnosti dodatnog reklamiranja za naše postojeće korisnike, kliknite OVDJE! Ako još niste korisnik naših usluga, nastavite čitati dalje!

 

Zašto se oglašavati na turističkom portalu grada Makarska i Makarske rivijere - Makarska Online - koji se nalazi na adesama www.makarska-croatia.com i www.makarska.com.hr

 

 • Portal Makarska Online se nalazi na internetu od 1999. godine i dobitnik je mnogobrojnih nagrada kao i dvije Vidi Top HR nagrade za najbolju stranicu u Hrvatskoj
 • Oglašava se cjelokupni objekt a ne apartman po apartman
 • Mi nismo turistička agencija ili posrednik, što znači da nema nikakvih skrivenih provizija ili troškova
 • Portal je preveden na devet jezika - Hrvatski, Engleski, Njemački, Češki, Poljski, Talijanski, Francuski, Mađarski i Švedski - i kao takav privlači posjetitelje iz naših najvećih emitivnih tržiša
 • Objavljuju se Vaši kompletni kontakt podaci - uključujući e-mail adresu i adresu Vaših vlastitih stranica
 • Objava podataka o opremljenosti i uslugama Vašeg objekta na devet jezika
 • Objava neograničenog broja fotografija (iako preporučujemo do 30 fotografija radi brzine učitavanja stranice)
 • Točan položaj objekta na Google karti
 • Objava kratkog opisa objekta na devet jezika
 • Za nove korisnike dodatnu nudimo potpuno besplatno fotografiranje apartmana i soba isključivo za potrebe objave na našem portalu.
 • Besplatnu promjenu podataka i fotografija tijekom trajanja oglašavanja
 • Brojač posjeta
 • Prikaz YouTube video snimka
 • Reklamiranje na Facebooku putem naših Facebook stranica

 

Način suradnje je krajnje jednostavan. Kad postanete naš klijent, kreirat ćemo za Vas stranicu objekta u sklopu našeg postojećeg portala. Kad Vaš budući gost, posjetitelj naših Internet stranica, pronađe ponudu koja mu odgovara, on će direktno kontaktirati Vas kao iznajmljivača smještaja i dogovoriti detalje. Vaše kontakt informacije kao što su ime, adresa, telefon, e-mail i slično su vidljive na Internetu zajedno s podacima o samom smještaju.

 

Cijena - 300 Kn godišnje za objekt bez obzira na broj apartmana i soba

 

Cijena naših usluga je izrazito dostupna! Cijena je formirana za kompletan objekt bez obzira na broj apartmana i sobe i iznosi samo 300 kn u trajanju od jedne godine, koja počinje teći danom uključenja Vaše ponude. Ova cijena je konačna i ne sadrži nikakve dodatne skrivene troškove ili provizije.

 

Ako smo Vas uspjeli zainteresirati za našu ponudu oglašavanja privatnog smještaja kontaktirajte nas putem obrasca, e-mail webmaster@makarska.com.hr ili na telefon 099 657 1124 radi dogovora o dolasku do Vas radi fotografiranja i popunjavanja obrasca s potrebnim informacijama.

 

UPIS / REGISTRACIJA APARTMANA I SOBA

 

Profesionalno fotografiranje apartmana i soba

 

Fotografija prodaje! Svima koji se bave marketingom i reklamom ova izjava je glavna zapovijed. Ali ona nije kompletna i trebala bi glasiti dobra fotografija prodaje. Loša fotografija odbija potencijalnog kupca (ili u Vašem slučaju gosta) i donosi više štete nego koristi. Današnjim razvojem foto tehnike većina ljudi posjeduje neku vrstu fotoaparata bilo da jeto mali kompaktni aparat, enrty-level dSLR ili čak i mobitel. Na žalost, to je dovelo do toga da dosta njih smatra sebe fotografima. Da, oni mogu ponekad napraviti relativno dobre fotografije koje će pokazivati rodbini i prijateljima, ali za ozbiljno poslovanje potrebno je angažiranje profesionalnog fotografa s znanjem, iskustvom i adekvatnom foto opremom koji će Vaše proizvode, odnosno apartmane i sobe, predstaviti u najboljem mogućem svjetlu. Ovdje možete viditi razliku između "fotografa" i profesionalnog fotografa. Napominjemo da se radi o istom apartmanu.

 

neki drugi "fotograf"
naše fotografije

Najgore od svega je to što se "fotograf" koji je napravio slike s lijeve strane nazvao "profesionalcem" i ove fotografije vrlo skupo naplatio.

 

Naš fotograf je višegodišnji profesionalac, fotoreporter, član strukovne udruge Zbor fotoreportera Hrvatske, te posjeduje foto-opremu vrijednu više od 40.000 kuna (ipak je malo skuplja od kompaktnog aparata ili mobitela)

 

I vi možete imati profesionalno snimljene fotografije za samo 150 kn po apartmanu ili 100 kn po sobi.

 

Cijena je izuzetno povoljna, te je ovo prilika koju ne smijete propustiti. Javite nam se putem obrasca, na e-mail webmaster@makarska.com.hr ili telefon 099 657 1124 radi dogovora o dolasku našeg fotografa.

 

Izrada internet stranica

 

Nemate Internet stranice ili želite obnoviti postojeće. Javite nam se za ponudu izrade kvalitetnih i cijenom povoljnih Internet stranica za Vaš objekt privatnog smještaja, ugostiteljski objekt, obrt ili poduzeće.

 

Neki od naših radova:

Apartmani Bondi Apartmani Silvana Migros Villa Rozika Villa Usora

 

Ime i prezime
E-mail
Zainteresirani smo za
Poruka