DODATNO OGLAŠAVANJE

Hrvatski
English
Deutch
český
Polski
Italiano
Français
Magyar
Svensk


 

Nudimo iznajmljivačima turističkog smještaja, čija se ponuda nalazi na našem portalu Makarska Online, mogućnost dodatnog reklamiranja!


Ako Vaša ponuda smještaja još nije na našem Portalu, kliknite ovdje i uključite svoju ponudu smještaja na naše web stranice i postanite korisnik naše osnovne usluge. Ako već jeste korisnik naših usluga, nastavite čitati dalje.

 

Na svakoj našoj web stranici na adresama www.makarska-croatia.com i na www.makarska.com.hr se sa desne strane nalazi 6 pozicija za oglašavanje. Pozicije su numerirane od 1 do 6 polazeći uvijek odozgo prema dolje. Na svakoj poziciji je moguće postaviti sliku objekta i njegov naziv sa linkom. Standardno postavljamo link prema stranici objekta na našem site-u i nemožemo postaviti link prema Vašim stranicama.

 

Za pozicije koje u nekom trenutku nisu zauzete, generira se slučajni izbor jednog od aktivnih objekata u našoj bazi te se prikazuje njegova slika, naziv i link.

 

Pozicija za oglašavanje se može zakupiti isključivo na cijeli kalendarski mjesec.Pri tome je moguće odabrati na kojoj slobodnoj poziciji želite da se Vaš objekt pojavljuje.

Cijena zakupa jedne pozicije ovisi o mjesecu zakupa:

 

mjesec
mjesečna cijena po poziciji
8., 9., 10., 11.,12.,.1. i 2.
150,00 Kn
3., 4., 5., 6. i 7.
300,00 Kn
Za cijelogodišnji zakup (12 mjeseci) dajemo 20% popusta, a cijena je 2000,00 Kn

 

U slijedećoj tablici je za svaki mjesec naznačeno 6 oglasnih pozicija. Pozicije su označene brojevima od 1-6 i složene su na način kao što se pojavljuju kod oglašavanja na web stranici.

Na vrhu tablice je naznačen mjesec i godina na koji se tablica odnosi.

Ako je pozicija označena zelenom bojom, znači da je još uvijek slobodna i može se rezervirati, a ako je označena crvenom bojom tada je već rezervirana za dotični mjesec.

 

Mjesec
2020.
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
XI
XII
1
2
3
4
5
6

 

Ako ste pronašli slobodne termine za koje ste zainteresirani, pošaljite nam upit preko našeg obrasca. Obavezno navedite odabrani termin te broj oglasne pozicije za koju ste zainteresirani. Možete nam i na klasičan način poslati e-mail na webmaster@makarska.com.hr ili nazovite na 099 657 1124

 

Banneri

Ukoliko ste privatni iznajmljivač a niste upisani u naš katalog, ili već posjedujete internet stranice vašeg restorana, turističkog objekta, poduzeća ili obrta nudimo Vam mogućnost oglašavanja istih putem bannera u katalogu privatnog smještaja grada Makarske i Makarske rivijere.

 

Banneri su veličine 580 x 90 piksela i nalaze se na dnu svake stranice ovoga kataloga. Oni se rotiraju na način da se prilikom svakog novog prikaza stranice pokazuje i novi banner tj. oglas.

 

Zbog takvog načina prikaza (rotiranja) oni su i jeftiniji od statičnih reklama u sekciji "Prepručamo". Cijena mjesečnog prikaza bannera (od datuma do datuma) je samo 100,00 kn, a ukoliko želite zakupiti cjelogodišnji prikaz bannera cijena je samo 1000,00 Kn

 

Ukoliko ste zainteresirani za prikaz Vašeg oglasa / bannera javite nam se na e-mail webmaster@makarska.com.hr ili na mobitel 099 657 1124